Social

#ministrul Apararii demisie #ministrul apararii #demisie

Ministrul Apararii si-a depus demisia!

Ministrul Apararii Nationale, Adrian Tutuianu, i-a prezentat demisia premierului Mihai Tudose urmand ca acesta sa analizeze daca o va accepta. Decizia de demisie a fost luata din cauza anuntului ca angajatii MApN nu-si vor primi toate drepturile la data de 15 septembrie.

”Mi-am lasat demisia pe masa premierului”, a spus Tutuianu la Antena 3.

Ministrul a precizat ca motivul este lipsa de comunicare in ceea ce priveste drepturile salariale pe care trebuiau sa le primeasca angajatii MApN pe 15 septembrie. ”Am recunoscut in fata premierului ca am gresit ca nu i-am comunicat in timp util”, a spus Tutuianu adaugand ca ar fi tebuit sa explice si in fata presei decizia luata.

Conform ministrului, intarzierea anuntata a fost doar o chestiune tehnica, de transfer dintr-o parte in alta a bugetului MApN, existand insa banii necesari pentru drepturile salariale ale salariatilor ministerului, conform prevederilor legale.

”Exista bani pentru ca executia bugetara este 72,71%. Ministerul de Finante a colectat toate propunerile de rectificare si avem raspunsuri pozitive la toate solicitarile noastre. Nu exista niciun fel de intariere. Pe 15 septembrie se platescdrepturile salariale aferente lunii august. in aceeasi luna se platesc drepturile la hrana si alte drepturi care exista potrivit legii”, a spus Tutuianu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea