Social

#minister #demisie #ministru #sorin placinta #monica iacob ridzi #ridzi

Ministerul Tineretului trece de la Ridzi la Placinta

“A plecat ministrul, bun venit noului ministru”. In decurs de cateva ore Ministerul Tineretului a trecut de la un conducator la altul. In aceasta dupa amiaza, euro pentru spectacolul de la Costinesti, in conditiile in care Directia de Sport Constanta avea o scena care putea fi pusa la dispozitia organizatorilor.

La audierile de la Comisia parlamentara de ancheta, fostul ministru a recunoscut ca evenimentele de “ Ziua Tineretului “ au costat peste 730.000 de euro, dar ca nu regreta suma platita. Ridzi s-a disculpat de fiecare data cand s-a aflat in fata colegilor din Comisie, spunand ca este nevinovata si ca nu stie ce s-a intamplat cu banii. In urma audierilor insa, Comisia a dat un verdict: Ridzi este vinovata de delapidare si abuz in serviciu.

PD-L nu a fost insa de acord cu concluziile Comisiei si au elaborat un raport paralel, anexat la cel principal. Documentele vor fi supuse votului in plenul Camerei Deputatilor saptamana viitoare, iar Comisia Juridica va decide daca da avizul de incepere a urmaririi penale.  

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea