Social

#monociclu #monociclu electric #AirMotion

Mijloace cool de transport prin oras

Are marimea unui rucsac si cantareste in jur de 12 kilograme. E usor de condus si il poti lua cu tine oriunde – acasa, la birou sau chiar in excursie. Vorbim despre monociclul electric, cel mai cool mijloc de transport al oamenilor moderni.
 

Sa stai zeci de minute dimineata imobilizat la volanul autoturismului propriu, prins in aglomeratia de pe marile bulevarde a devenit o obisnuinta. Ne-am invatat ca drumul pana la serviciu si inapoi dureaza uneori si mai bine de o ora.

Poti sa nu te resemnezi atat de usor si sa cauti alternative mai eficiente. Bicicleta te-ar putea scoate usor din aglomeratie, insa daca nu ai o conditie fizica buna s-ar putea sa o abandonezi rapid, rapus de efort. Ei bine, exista o varianta mult mai comoda inclusiv pentru cei neobisnuiti cu efortul fizic sustinut. Se numeste monociclu electric si este un dispozitiv inteligent, usor si compact, care te ajuta sa te strecori usor si rapid prin multime si sa ajungi la serviciu in timp util.

Un monociclu electric Airwheel are un motor puternic si economic care la un simplu “plin” de curent poate merge pana la 23 de kilometri, fiind perfect pentru cei care merg la serviciu sau care trebuie sa ajunga dintr-o parte in alta intr-un timp scurt.

Este rezistent la apa, astfel ca il poti folosi si pe ploaie sau pe carosabil umed, la temperature cuprinse intre minus 10 grade Celsius si 40 de grade Celsius.

Se incarca la orice priza in cel mult doua ore si are un motor de mare putere. Practic, la o viteza medie de 15 km/ora vei parcurge o distanta de 5 kilometri in aproximativ 20 de minute. Viteza maxima pe care o poate atinge un monociclu electric este insa de 20 de kilometri pe ora.

Monociclurile Airhweel si Inmotion sunt disponibile in magazinul online airmotion.ro si sunt vandute in aceasta perioada la reduceri substantiale.

Dispozitivele suporta pana la 120 de kilograme greutate, deci se dovedesc utile chiar si celor supraponderali. Sunt usor de condus, fiind dotate inclusiv cu protectie la inclinare. Astfel, la unghi mai mare de 45 de grade, motorul monociclului electric se blocheaza pentru a evita un posibil accident.

Ca sa inaintezi, e suficient sa te apleci usor in fata. Apleaca-te usor lateral pentru a vira, apleaca-te usor in spate pentru a incetini.

Designul ergonomic al monociclului electric si dimensiunile reduse ale acestuia iti permit sa il iei cu tine oriunde, devenind un accesoriu util pentru omul modern.

Alege modelul potrivit tie din gama de monocicluri electrice vandute de AirMotion si comanda-l online sau telephonic. Il vei primi acasa in cel mai scurt timp, insotit de certificatul de garantie. Profita acum de reducerile de pret care merg pana la 59% la unele modele de monociclu electric.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea