Social

Mihaela Radulescu, cand la bal, cand la spital

Venita sa-si ridice premiul de popularitate decernat de revista "Avantaje", Mihaela Radulescu nu a putut sa urce pe scena pentru trofeu. Doctorii nu i-au pus un diagnostic, desi este in spital de miercuri seara. Vedeta nu exclude varianta unei alte sarcini extrauterine.

Mihaela a incercat de cateva ori sa se ridice de pe scaun, dar, dupa ce tentativele au esuat, vedeta a marturisit ca a fost luata pe neasteptate de o criza de sciatica. "Cred ca e de vina criza de sciatica... o fi vreun semn ca trebuie sa ma retrag", a glumit prezentatoarea.

DESCULTA PE HOLURI

Din cauza durerilor, Mihaela, aplecata mult in fata si sprijinita de doi fotoreporteri, a reusit cu greu sa iasa din incapere.. Mihaela a renuntat la sandalele cu tocuri de 10 cm, mergand desculta pe holurile hotelului Hilton. Personalul i-a pus la dispozitie camera 130, unde a asteptat sosirea Salvarii.

NU ERA PRIMA CRIZA...

Radulescu a marturisit ca nu se afla la prima criza de acest gen. Tot miercuri, ea mai trecuse printr-o astfel de experienta, mai usoara ce-i drept, dar care fusese calmata rapid cu o injectie. Din cauza acestor crize, Mihaelei i s-a interzis sa ridice greutati. Cu toate acestea, vedeta a spus ca nu isi poate refuza placerea de a-si lua copilul in brate. Ayan, baietelul ei, care cantareste nici mai mult, nici mai putin de 13 kg.

CU FAMILIA IN SPITAL

Primele persoane la care vedeta a sunat au fost sotul sau, Elan, care urma sa-i aduca haine de schimb, si doctorul Vladareanu, care a plecat val-vartej spre Elias. In ultimul timp, ea a fost nevoita sa faca din ce in ce mai multe drumuri la spital. In urma cu doar trei zile, fratele ei a fost externat . Nu se stie cat timp va ramane internata, insa Mihaela i-a cerut ieri voie doctorului sa plece doua ore pentru a inregistra emisiunea Corinei Danila, de la Euforia TV . Mihaela Radulescu a intrat in direct prin telefon si la emisiunea Vedete Tv, unde a declarat ca a avut aceleasi simptome, abdomen intarit si piciorul amortit, ca si in cazul primei sarcini extrauterine din urma cu aproape doua luni. Insa vedeta ia in calcul si o apendicita , o colica renala sau o criza de sciatica.

SARCINA CU PROBLEME IN IANUARIE

Nu este prima data in acest an cand Mihaela este dusa de urgenta la Elias. Cu doar doua luni in urma, prezentatoarea emisiunii " Duminica in familie " a fost operata de urgenta din cauza unei sarcini extrauterine. Din fericire, viata Mihaelei nu a fost pusa in pericol si va putea sa-si indeplineasca visul de a-i darui un fratior fiului ei, Ayan .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea