Social

Michael Flatley’s – Lord of the dance

Pe 5 iunie, la orele 16.30 si 20.00 la Sala Palatului, in cadrul Proiectului National Cultural „Arta contra Drog”, Asociatia Culturala de Teatru Muzica si Film „Dracula” (presedinte Anghel Stoian) in parteneriat cu Centrul International Antidrog si pentru Drepturile Omului – CIADO (presedinte Academician Constantin Balaceanu-Stolnici), Agentia Nationala ANTIDROG (ANA), Primaria Capitalei si Asociatia Nationala a Caselor de Cultura a Sindicatelor din Romania (ANCCR), aduc publicului bucurestean spectacolul  Michael Flatley ’s – LORD OF THE DANCE .

„Lord of the Dance” al lui Michael Flatley (n. 16 iulie 1958) este cel mai aclamat turneu de dans din toate timpurile. De la premiera sa din Dublin 1996, acesta a doborat recordurile in toata lumea si este considerat cel mai grandios turneu din istoria divertismentului. Cel care si-a asigurat picioarele pentru 40 de milioane de euro revine in Romania alaturi de cei mai tari dansatori din lume, dar de data aceasta ca producator.

El va fi prezent pe scena bucuresteana atat la inceputul show-ului, cat si la final. Michael Flatley, alaturi de o echipa permanenta alcatuita din 20 de profesionisti (experti in lumini, efecte speciale si sonorizare, designeri de costume, decoruri si de platou, scenografi si coregrafi) revizuieste si innoieste in permanenta „Lord of The Dance”, spectacol caruia ii mentine cele mai inalte standarde.

Michael Flatley a creat si un alt spectacol – „Feet of Flames” cu care a pornit in turneu european in vara anului 2000. Un an mai tarziu Michael a dus „Feet of Flames” in 20 de orase americane, totul culminan cu o reprezentatie de vis la Madison Square Garden din New York. Mai mult, au loc negocieri pentru transpunerea „Lord of The Dance” pe Broadway.
 
Cu un public ce depaseste 50 de milioane de persoane din 40 de tari, „Lord of the Dance” a incantat audienta in Europa, China, Rusia si Statele Unite, din Canada si pana in America Latina, Australia  si de-a lungul coastei Pacificului. Premiera a avut loc la Dublin in 1996, iar un an mai tarziu „Lord of the Dance” era invitat si la ceremonia de decernare a Premiilor Oscar. Mare parte a succesului de care se bucura se datoreaza faptului ca se adreseaza tuturor, indiferent de varsta, sex sau cultura. Tineretea si universalitatea au facut din „Lord of the Dance” o minune a lumii moderne.

„Inimaginabilul a fost atins” – titra „The Daily Mail” cu ocazia premierei de la Londra

1996 – Michael Flatley a avut premiera spectacolului „Lord of The Dance” la Point Theatre / Dublin
1997 – Doboara orice record de box-office in Argentina, Brazilia si Mexic
1997 - Doboara orice record de box-office in Europa, Asia, Israel si pe coasta Pacificului
1997 – Spectacol la a 71-a editia a Oscarului in fata a 2,5 miliarde de telespectatori
1998 – 21 de spectacole cu casa inchisa pe Arena Wembley din Londra
2003 – Concerte de inalta tinuta Kremlin, Moscova si St. Petersburg
2004 – Michael Flatley pune bazele primei Academii de Dans din Moscova

Biletele se gasesc la casele de bilete ale Salii Palatului, Teatrului National, la magazinul Muzica, statia de Metrou Unirii 2, Carrefour si on line pe www.biletedelatati.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.ticketpoint.ro si reteaua magazinelor Diverta.

Acestea sunt de patru categorii: 350 RON Categoria VIP, 250 RON Categoria I, 150 RON Categoria II si 100 RON Categoria III INFORMATII LA TEL: 0742534027

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea