Social

#vreme rece #valori #revelion #prognoza #ninsoare

Meteo: Cum va fi vremea de Revelion si in primele zile din 2013

Vremea in noaptea de Revelion se anunta rece, lipsita de ninsori, tendinta mentinandu-se si in primele doua zile ale lunii ianuarie. Cu toate acestea, in data de 2 ianuarie, exista sansa ca partiile sa fie acoperite cu un nou strat de zapada.

Noaptea dintre ani va fi foarte rece in Transilvania si in Moldova, temperaturile minime in aceste doua regiuni fiind cuprinse intre -12 si 0 grade Celsius. In Dobrogea si Muntenia, temperaturile se vor situa intre valorile de -8 si -5 grade Celsius, in timp ce in Banat, Crisana si Maramures vor fi ceva mai ridicate, fiind cuprinse intre -5 si -3 grade Celsius.

Ninsorile nu vor aparea in noaptea de Revelion. In schimb, sudul si estul tarii vor fi invaluite in ceata, fenomen insotit de depuneri de chiciura.

De Anul Nou, in data de 1 si 2 ianuarie, vremea va fi frumoasa, dar rece in toata tara. Izolat va fi ceata. In 2 ianuarie, ninsorile si-ar putea face aparitia, tendinta urmand sa se accentueze in 3 si 4 ianuarie, cand pe teritoriul tarii va intra o masa de aer rece, de origine polara.

Foto: stiri.rol.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea