Social

#umanitar #donatori #donare sange # Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti

Mesajul directorului Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti catre donatori!

Peste 400 de romani s-au prezentat marti la Centrul de Transfuzie din Bucuresti pentru a dona sange. Dintre acestia, 340 au devenit si donatori, cu 180 mai multi decat intr-o zi obisnuita, dupa cum a declarat pentru Acasa.ro dr Doina Gosa, directorul Centrului de Transfuzie Sanguina din Bucuresti! Medicul le multumeste pe aceasta cale tuturor romanilor care au decis sa salveze vieti, dar si viitorilor donatori!

Mai ales in lunile iulie-august, centrele de transfuzie inregistreaza o scadere a numarului de donatori, din cauza concediilor.

dr Doina Gosa, directorul Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti

Directorul Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti anunta ca deficitul de sange este dublu in aceasta perioada comparativ cu 2015. “Nevoia de sange este dubla fata de aceeasi perioada a anului trecut, ca urmare a cresterii numarului de sectii noi din spitale, dar si a incidentei numarului cazurilor de cancer. Le multumim donatorilor si ii invitam pe toti potentialii donatori sa ni se alature. Sa tinem cont ca, oricand, fiecare dintre noi ar putea avea nevoie de sange!”, a declarat dr Doina Gosa.

Sursa foto: abcallenamento.it

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea