Social

#intarziere colet #expediere colet #colet #curier

Mereu imi intarzie comanda! "Trebuia sa imi ajunga coletul ieri, au sunat cei de la curierat?"

Toti cei care am comandat de pe net sau am incercat sa trimitem un colet catre cei apropiati am patit, macar o data, acest lucru. O patanie recenta a fost cu un colet, pe care il asteptam cu inima bubuindu-mi de nerabdare, plin cu carti din Marea Britanie. Numaram zilele pana la ridicarea pachetului, insa cumva zilele treceau si telefonul nu mai suna. Una peste alta, termenul de livrare mi se tot amana, de fapt, s-a amanat atat de mult, incat am asteptat o luna si jumatate pentru 6 carti. Aceasta este intr-adevar cea mai recenta intamplare neplacuta, insa nu stiu cum se face ca, aproape, majoritatea pachetelor inspre si dinspre Marea Britanie mi-au ajuns cu greu, de parca ar fi venit cu trasura, pe Drumul Matasii, nu printr-un serviciu de curierat profesionist.

In orice caz, aceasta a fost picatura care a umplut paharul, mai ales ca urma sa trimit un cadou, unor prieteni care locuiesc in Cambridge pe durata facultatii si nu imi doream, sub nici o forma, sa nu cumva sa nu ajunga la timp. Asadar, am dat un search pe Google “Expediere Colete Internationale”, in speranta ca voi gasi un serviciu de curierat de calitate. Spre bucuria mea, am avut noroc nu numai sa gasesc o firma ale caror recenzii erau bune, spre extraordinare, dar sa aiba un program accesibil si celor ce muncesc de la 9 la 5.

Am fost de foarte multe ori in situatia de a cere liber in orele de munca, pentru a putea ajunge la punctele de lucru ale firmelor, pentru a putea beneficia de un serviciu dropoff pentru expedierea coletelor. Insa cand am ajuns pe site-ul celor de la eastlines, am simtit ca am ajuns unde trebuie. Programul lor de relatii cu clientii este pana la ora 21, deci ai timp berechet sa ajungi, fara a trebui sa iti dai peste cap programul si preturile sunt corecte sau macar te scapa de a calcula si greutatea volumetrica.

Zis si facut, am impachetat frumos cadoul pentru aniversarea nuntii lor si tot ce pot spune este ca s-au bucurat sa isi tina toast-ul din noul lor set de pahare de vin din cristal.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea