Social

#teodor melescanu #camere supraveghere video #depozite armamente #furt arme ciorogarla

Melescanu: Armata nu are oameni sa pazeasca depozitele de armament

Ministerul Apararii nu are suficienti oameni pentru a asigura paza depozitelor de armament din tara, de aceea ar trebui sa ia in calcul alocarea de fonduri pentru dotarea depozitelor cu mijloace moderne de , afirma fostul ministrul al Apararii, Teodor Melescanu .

Teodor Melescanu a declarat, vineri, pentru NewsIn, ca propunerea va fi facuta in cadrul Comisiei de Aparare din Senat. El a mai spus ca, in contextul discutarii bugetului, va solicita acordarea unor fonduri speciale din partea MApN pentru un program de a modului de a depozitelor de armament.

"Ideea mea este sa am o discutie in comisie, unde sa examinam posibilitatea, in contextul dezbaterii bugetului, acordarii unor fonduri speciale pe un program care sa-l solicitam MApN de imbunatatire a modului de supravegheere cu mijloace electronice a depozitelor, pentru ca oameni oricum nu au suficienti. Ma refer la camere video si alte mijloace de supraveghere , astfel incat paza sa se poata realiza conform standardelor", a declarat Melescanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea