Social

#dr Radu Zamfir #accident aviatic #medic #Aura Ion #soc post-traumatic

Medicul Radu Zamfir sufera de soc post-traumatic: ce viseaza el

Medicul Radu Zamfir, unul dintre supravietuitorii accidentului aviatic din muntii Apuseni, o viseaza in fiecare noapte pe studenta Aura Ion, care s-a stins din viata ca urmare a prabusirii avionului pilotat de Adrian Iovan. In consecinta, medicul a hotarat sa apeleze la ajutor specializat.

Afectat de accidentul aviatic de la finele lunii ianuarie, chirurgul Radu Zamfir ar fi apelat la ajutorul unui psiholog pentru a putea trece peste amintirile dureroase, informeaza Cancan.

"De vreo doua saptamani, Radu o viseaza foarte des pe Aura Ion. In vis, tanara ii cere apa. Radu este foarte afectat de aceste vise, mai ales ca tanara i-a murit in brate. El a suferit enorm ca nu a putut sa o salveze. Il macina ca o viseaza si se intreaba mereu oare ce semnificatie are acest vis", a declarat un apropiat al medicului Radu Zamfir.

Accidentul aviatic a avut loc la data de 20 ianuarie, dupa ce avionul pilotat de Adrian Iovan s-a prabusit in muntii Apuseni la o altitudine de peste 1.400 metri.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea