Social

#Gheorghe Burnei Budimex #prof Gheorghe Burnei #Gheorghe Burnei

Medicul Gheorghe Burnei nu mai poate profesa intr-un spital de stat!

Dupa ce initial Tribunalul hotarase ca medicul sa poata reveni la o unitate medicala a statului, Curtea de Apel Bucuresti a decis, joi, sa mentina interdictia impusa lui Gheorghe Burnei de a profesa intr-un spital din sistemul public de sanatate, decizia fiind definitiva.

Desi decizia nu era definitiva, a starnit reactii negative din partea medicilor din Sectia de Ortopedie a Spitalului “Marie Curie”. Doctorii au trimis o scrisoare in care spun ca refuza in orice fel colaborarea cu medicul Gheorghe Burnei, amenintand cu demisia sau chiar greva

Ulterior, medicul Gheorghe Burnei a transmis, printr-o scrisoare deschisa, ca este nedumerit de reactia doctorilor de la Marie Curie care au redactat un memorandum impotriva revenirii lui, precizand ca i-a ajutat pe toti, inclusiv prin interventii la minister pentru scoaterea la concurs a posturilor.

“Sunt astazi in pozitia de a ma intreba cine-mi mai sunt prietenii. Medicii titulari, cu care am petrecut mai mult timp decat cu propria-mi familie, ajung sa scrie memorandumuri impotriva intoarcerii mele la spital? Pe toti i-am ajutat inca de la venirea in Spitalul Clinic de Urgente pentru Copii Marie Curie. in perioada rezidentiatului lor am facut eforturi sa isi insuseasca toate cunostintele necesare, astfel incat inca din anul III sa fie la nivelul unor medici specialisti. I-am sprijinit sa practice medicina in Bucuresti, avand discutii cu conducerea spitalului si intervenind personal la Ministerul Sanatatii pentru a ii ruga sa fie de acord cu scoaterea posturilor la concurs. I-am acceptat la doctorat si toti sunt acum doctori in medicina", transmite Gheorghe Burnei printr-o scrisoare deschisa.

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea