Social

#proiect #medici #performanta #studii superioare #evaluare medici

Medicii fara studii superioare vor fi evaluati dupa criterii de performanta

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a anuntat ieri ca personalul medical fara studii superioare va fi evaluat in functie de anumite criterii de performanta, in urma carora vor fi crescute salariile.

"O serie de criterii si indicatori vor fi ajustati astfel incat sa putem face estimari. Nu este un proiect de lege usor, pentru ca a nascut multe discutii, de obicei de natura tehnica, nu politica", a declarat ministrul Nicolaescu.

Ministrul Sanatatii a precizat, totodata, ca prioritatea in privinta salarizarii este aceea de a scoate personalul sanitar din subcategoria salariatilor bugetari, in asa fel incat salarizarea lor sa poata fi negociata.

Nicolaescu a adaugat, de asemenea, ca a prezentat Guvernului si cateva forme intermediare a patru proiecte de acte normative in privinta legii malpraxisului, a legii salarizarii, a personalulului medical, a statutului spitalelor si a pachetului de baza pentru servicii medicale.

Sursa foto: flacaraiasului.info

  •   2013-07-02
  •  

Articol scris de

Ana Ionescu

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.