Social

# spital medic #medic mort #sfantul ioan

Medic de la Spitalul Sf. Ioan din Capitala, gasit mort in timpul serviciului

Un medic de la Spitalul Sf. Ioan din Capitala a fost gasit mort de catre colegii de munca chiar in Camera de Garda.

Barbatul, in varsta de 38 de ani, era de garda, iar colegii sai s-au ingrijorat dupa ce acesta nu a raspuns la telefon desi il sunasera de mai multe ori.

Medicul Adrian Fronea, care lucra la Sectia Terapie Intensiva, unde fusese de garda. Potrivit informatiilor, acesta ar fi facut stop cardio-respirator.

"Medicul efectua gărzi în cadrul spitalului conform programării lunare, aproximativ o gardă pe săptămână, în baza unui contract de gărzi. (...) Supraponderal, fumător medicul Adrian Fronea nu era cunoscut cu patologie asociată”, a anunţat conducerea spitalului.
Colegii au aplicat manevrele de resuscitare, însă acestea nu au dat rezultat.

Adrian Fronea era angajat al spitalului de nouă ani, fără să fie cunoscut cu probleme medicale. Medicul era de gardă la Secţia de Terapie Intensivă, când i s-a făcut rău şi în scurt timp a decedat. Pentru că a murit în incinta spitalului cazul este considerat accident de muncă şi este anchetat şi de Inspecţia Muncii.

„Cazul a fost preluat de Secţia 26 Poliţie şi de Parchetul Judecătoriei Sectorului 4. Prima ipoteză este un accident de muncă, deoarece decesul s-a produs în timpul serviciului“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea