Social

# mama sinucigasa #marturii cutremuratoare #branesti # sinucidere branesti

Marturii cutremuratoare in cazul mamei sinucigase: "Femeie, de ce mi-ai ucis copilasii?"

Tragedia care a avut loc in Branesti a socat o tara intreaga. In stare de soc este si sotul femeii sinucigase care si-a ucis si cei trei copii.

Femeia care era insarcinata in cinci luni cu cel de-al patrulea copil s-a aruncat in fata trenului. Alexandra Braunstein (30 de ani), insarcinata in cinci luni, si-a privit pentru ultima oara in ochi cele trei fetite, iar apoi le-a infascat si s-a aruncat impreuna cu ele in fata unui tren care circula cu 160 km la ora.

De vina pentru gestul cumplit al femeii este depresia. Mama acesteia a confirmat ca femeia suferea de depresie si ca urma un tratament, dar pe care nu vroia sa il mai ia. Mai mult, aceasta ar fi fost si internata de doua ori. Mama acesteia, care a ajuns prima la locul accidentului, a mai facut o declaratie cutremuratoare. Femeia nu isi dorea inca un copil. "Isi cara pumni in burta ca sa scape de copil. Nu avea voie sa faca avort, ca era pocaita, dupa barbat-su", a spus mama ei, potrivit click.ro.

Si cumnatul acesteia a declarat ca sinucigasa dorea sa scape de sarcina: "In urma cu o luna fratele meu a venit la mine sa-mi ceara niste bani... ea nu voia sa pastreze copilul, ca se descurca mai greu", a declarat barbatul, in timp ce-si fixa privirea in gol.

Sotul mamei sinucigase a ajuns ultimul la locul tragediei. Acesta era in stare de soc! Singurul lucru pe care l-a putut spune a fost: "Femeie, de ce? De ce mi-ai ucis copilasii?".

Unii sustin ca de vina pentru gestul necugetat al femii ar fi si gelozia excesiva a sotului.

Sursa foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea