Social

#Alina Ciucu #criminala de la metrou #magdalena serban #crima metrou

Marturia mecanicului de la metrou, care a vazut-o ultimul pe tanara impinsa in fata trenului

Momente cumplite pentru mecanicul garniturii de metrou care a vazut in ultimul moment cum o femeie a cazut pe sina metroului. Alina Ionela Ciucu nu a avut nicio sansa, asa cum spune si acesta deoarece este imposibil ca metroul sa fie oprit in doar cativa metri, chiar daca incetineste la intrarea in statie. 

Mecanicul metroului care a lovit-o pe tânăra împinsă de o femeie în staţia Dristor 1 a declarat că a văzut momentul în care tânăra de 25 de ani s-a dezechilibrat şi a căzut, dar nu a vazut daca a fost impinsa sau nu. 

 

„Când intram cu trenul la peron, am văzut că s-a dezechilibrat şi a căzut, dar nu că a fost împinsă. La ştiri am văzut că a împins-o cineva. Este cel mai urât moment. Noi ştim că există riscul să cadă sau să se arunce cineva. Din păcate s-a întâmplat. Este cel mai urât moment că te simţi neputincios, frânezi şi trenul se nu poate opri instantaneu. S-a dus înainte, iar un vagon a trecut peste ea”, a declarat mecanicul, potrivit observator.tv.

Desi fiecare mecanic traieste cu teama ca nu cumva un astfel de accident sa se intample, nu exista metode prin care sa se poata preveni asa ceva. O solutie, adoptata in mai multe capitale europene, cum ar fi Paris sau Londra, este ca peronul sa fie protejat cu un panou cu usi glisante, care sa se deschida doar dupa ce trenul a oprit in statie si sa se inchida inainte ca acesta sa paraseasca statia.

 
 

Alina Ciucu şi-a pierdut viaţa, marți seara, în staţia de metrou Dristor 1, după ce a fost împinsă în faţa trenului de o femeie în vârstă de 36 de ani. Potrivit anchetatorilor, motivele Magdalenei Serban sunt inca necunoscute, iar aceasta nu a vrut sa declare prea multe. Autoritatile considera ca femeia are probleme psihice si urmeaza a fi supusa unei expertize de specialitate. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea