Social

Marinari romani neplatiti de trei luni

Trei marinari romani aflati la bordul navei panameze ancorate in Portul Constanta Sud Agigea au solicitat, vineri, sprijinul Federatiei Internationale a Transportatorilor, pentru a-si recupera salariile restante de trei luni, relateaza NewsIn.

Liderului Federatiei Internationale a Transportatorilor din Romania (ITF), Adrian Mihalcioiu, a declarat ca cei trei navigatori au cerut ajutor dupa ce nava a acostat, vineri dimineata , in port. La bordul vasului Minerva II, sub pavilion Panama, se afla un echipaj format din opt marinari, dintre care cinci ucrainieni si trei romani.

Navigatorii romani au solicitat liderului ITF Romania sa faca demersuri pentru a-si primi salariile restante pe ultimele trei luni in valoare totala de 17.000 de dolari.

Nava s-a aflat pana joi in portul bulgaresc Burgas, iar vineri a ajuns in Portul Constanta Sud-Agigea.

Cauza acestui conflict consta in faptul ca nava si-a schimbat proprietarul in luna februarie a acestui an, iar noul armator nu mai recunoaste contractele incheiate anterior si nici restantele salariale, informeaza NewsIn. (continuarea in Ziare.com)


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea