Social

Marcel Iures este presedintele de onoare al Festivalului de teatru "Ideo Ideis"

Marcel Iures, Catalin Stefanescu , Andi Vasluianu, Marius Manole, Alina Herescu, Ana Maria Nistor sunt membrii juriului din acest an a celei de a treia editii a Festivalului de teatru " Ideo Ideis ", de la Alexandria , care va avea loc intre 7 si 14 august.

"Proiectul 'Ideo Ideis' a inceput de la un vis, acela de a avea in Alexandria un teatru sau un cinematograf. Deoarece suntem elevi de liceu si nu avem cum sa construim nici teatru, nici cinematograf, am incercat impreuna cu colegii mei sa aducem, pentru o saptamana, cultura la Alexandria. Ne bucuram ca membrii juriului au acceptat sa ne fie alaturi la acest proiect de suflet", a declarat Andreea Bortun, Director Eveniment.

"Este impresionant ce se intampla acum in Alexandria. Acest oras nu are teatru, dar tinerii participanti sunt foarte talentati. M-a impresionat cat de implicati sunt, motiv pentru care incerc sa ajut cat pot", a spus Marcel Iures, presedinte de onoare Ideo Ideis.

Lucrarile trimise pentru concurs vor fi vizionate de organozatori si juriu, iar la mijlocului lunii iunie se vor cunoaste trupele intrate in competitie.

Ideo Ideis este un eveniment care a ajuns la a treia editie si include trei mari sectiuni: competitia, atelierele de teatru si spectacolele de teatru profesionist, invitate in fiecare an.

Festivalul de teatru tanar este organizat de Asociatia Culturala T.E.T. Alexandria, formata din tineri cu varste cuprinse intre 15 si 20 de ani. Editia anterioara a atins un numar de 45 de trupe inscrise din toate regiunile tarii, dintre care 11 selectionate si circa 120 de participanti.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea