Social

#uefa champions league #pariuri sportive #pariuri

Manchester City - Real Madrid in semifinalele UEFA Champions League! Ponturi pentru pariuri

Marti de la ora 21:45 este din nou fotbal de calitate in UEFA Champions League, intr-un meci "simplu" la prima vedere, care se poate dovedi insa mai complicat daca englezii vor reusi sa-si depaseasca statutul si sa puna piedica unei mari vedete: este vorba despre Manchester City, care primeste vizita celor de la Real Madrid in prima mansa din semifinalele Ligii Campionilor. Meciul retur este programat pe 4 mai, pe Santiago Bernabeu. Miza: una enorma - calificarea in finala UEFA Champions League, care se va "consuma" in Italia, pe stadionul Giuseppe Meazza din Milano.

Cu gandul la Italia, Manchester City si Real Madrid au o dubla-incercare, iar pasionatii de pariuri online o dubla-oportunitate de a trai intens ore de fotbal adevarat si de profita de cotele agentiilor licentiate in tara noastra. Cei de la Unibet propun o cota generoasa pentru victoria spanionilor la Manchester: 2,46. Si asta in conditiile in care Real Madrid este favorita clara, dupa cum o arata statisticile si dupa cum subliniaza si Ilie Dumitrescu in analiza video pe care o face pe YouTube in calitate de ambasador de brand al Unibet.

Este prima data cand Manchester City ajunge atat de sus in fotbalul european, in timp ce pentru Real Madrid este deja "rutina": a sasea semifinala consecutiva disputata de echipa spaniola in Liga Campionilor. In cel mai recent meci disputat de cele doua cluburi, britanicii au fost "zdrobiti" cu 4-1 intr-un amical. De altfel, Manchester City nu a reusit niciodata sa castige intr-o confruntare directa cu Real Madrid. Sa fie acum timpul unei premiere noi, dincolo de premiera istorica de a juca in semifinalele Ligii? La pariuri sportive, orice surpriza este recompensata din plin: cota 3,00 pentru victoria celor de la City si cota 3,50 pentru un scor de egalitate.

La casele de pariuri online se poate profita insa de multe alte optiuni extrem de interesante, unele ce tin chiar si de statistica. Unibet va permite si pariuri live prin tehnica sa inovativa prin care se poate paria pe ceea ce se intampla in urmatoarele minute sau chiar secunde; dincolo de asta, pariurile sunt validate ultra-rapid, asa ca banii castigati ajung in contul online al jucatorului chiar si in mai putin de un minut, astfel ca pot fi din nou plasati pe un alt pariu live.

Pentru cei in cautare de ponturi la pariuri sportive, Ilie Dumitrescu subliniaza si o alta oportunitate: cota 3,00 pentru un pariu pe Real Madrid in calitate de castigatoare a UEFA Champions League. Asadar, in acest caz nu mai conteaza cum, ci conteaza indeplinirea obiectivului. Cu "masina de goluri" Cristiano Rolando, Real Madrid pare sa aiba sanse majore sa aduca un nou trofeu in vitrina sa deja foarte aglomerata... Si inca un pariu posibil: repetarea scorului 1-1 din ultima partida dintre Manchester City si Real Madrid desfasurata in Liga Campionilor - cota 7,00 in acest moment pentru scor exact.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea