Social

# magazine sun plaza #cumparaturi craciun #sun plaza

Mai multe cumparaturi de Craciun

Daca mai aveti de facut cumparaturi de Craciun, cu siguranta veti gasi utile informatiile de mai jos: 

Fie că sunteţi în căutare de cadouri pentru cei dragi, vreţi o ţinută nouă pentru Revelion sau aveţi nevoie de ustensile pentru pregătirea mesei de sărbători, mallurile sunt cele mai la indemana cand vine vorba de cumparaturi. Aici, magazinele se intrec in promotii, iar programul se pliaza dupa nevoile cumparatorilor. De pilda, la Sun Plaza Shopping Center vă aşteaptă noua noi retaileri de renume: Top Shop, The Body Shop, Crabtree & Evelyn, Caramel, Moda Aliss, CCC, Süvari, Décimas şi SaladBox.

Dacă sunteţi interesaţi de produse cosmetice, cu siguranţă vă vor ademeni cele de la Crabtree & Evelyn şi The Body Shop. Imediat ce veţi trece pragul celor două magazine veţi fi fermecaţi de mirosurile care vă înconjoară, care mai de care mai sofisticate, mai delicate, mai originale. Cu o tradiţie de 41 de ani şi peste 200 de magazine în întreaga lume, Crabtree & Evelyn vă întâmpină cu o gama variată de produse profesionale de îngrijire a pielii, creme de corp sau de mâini, geluri de duș, produse SPA realizate din ingrediente naturale şi parfumuri rafinate. De aceeaşi gamă variată vă puteţi bucura şi în magazinul The Body Shop, reprezentat de o vastă reţea globală numărând peste 2.900 de magazine prezente în 63 de ţări. Produsele The Body Shop sunt fabricate cu dragoste şi grijă, folosind cele mai bune ingrediente brute din toate cele patru colţuri ale lumii.

Atât doamnele, cât şi domnii care vor să impresioneze la petrecerea de Revelion vor găsi ţinuta ideală în noile magazine de modă Caramel, Moda Aliss şi Süvari.

Păstrând spiritul „sweet&chic”, brandul românesc Caramel vă propune o colecţie în tendinţele actuale: rochii elegante şi lejere ce transformă frumuseţea feminină într-o realitate evidentă, jachete şi paltoane rafinate, costume perfecte pentru birou sau poşete şi accesorii sofisticate. Cele mai noi produse din colecţia de toamnă - iarnă 2014-2015 sunt dedicate femeilor care îşi doresc şi caută rafinamentul, atât pentru ţinutele office, cât şi pentru cele casual.

De asemenea, Moda Aliss oferă ţinute complete în care vă simţiţi confortabil indiferent de „dresscode”, fie sport, fie pentru bussines sau pentru ocazii speciale. Cu o experienţă de peste 20 de ani în industria de fashion din România, Moda Aliss oferă clienţilor o gamă largă de produse şi modele, la cel mai bun raport preţ-calitate

Domnii interesaţi de stilul elegant şi accesibil sunt aşteptaţi în magazinul Süvari. Colecţiile brandului turcesc cuprind piese masculine, confortabile: cămăşi, pantaloni, costume, sacouri casual sau geci din piele, toate în tendinţele modei masculine. Pe lângă articolele din categoria Business Casual, Süvari a dezvoltat gama Inovativa, ce acordă importanţă funcţionalităţii produselor.

O ţinută nu este completă fără încălţămintea potrivită, aşa că nu rataţi o vizită în magazinul CCC. Magazinul vă pune la dispoziţie o gamă largă de produse de încălţăminte şi accesorii, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi şi copii. Un brand cu preţuri accesibile unde veţi găsi pantofi, ghete, poşete, curele şi multe alte produse de piele şi nu numai.

Dacă în schimb vă pregăiţi pentru un an cu multă energie, la Décimas găsiţi numeroase articole pentru alergat, tenis, urcat pe munte, înot, baschet şi alte activităţi sportive. Brandul spaniol Décimas a deschis primul magazin din România în Sun Plaza şi comercializează articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru doamne, domni şi copii, dar şi accesorii specifice fiecărui sport.

După o sesiune serioasă de cumpărături, cu siguranţă veţi avea nevoie să vă încărcaţi bateriile şi ce poate fi mai potrivit decât o masă sănătoasă la SaladBox, de curând deschis în zona restaurantelor. Aveţi de ales între salate proaspete cu pui, ton, somon, vită şi bacon sau salate vegetariene, supe cremă, iaurturi cu fructe sau musli, fresh-uri şi salate cu fructe. Mai mult, puteţi chiar să vă creaţi propria salată alegând din peste 40 de ingrediente proaspete disponibile.

Cu siguranţă un cadou frumos împachetat aduce bucurie, aşa că nu rataţi Atelierul lui Moş Crăciun special amenajat la parter unde puteţi să împachetaţi gratuit cadourile cumpărate. În plus, pentru o experienţă de cumpărături cât mai plăcută, aveţi asigurată garderobă.

 

Cum Crăciunul este sărbătoarea preferată a celor mici, Sun Plaza le-a pregătit activităţi distractive de sezon - să danseze în ritmul melodiilor vesele de iarnă, să cânte colinde, să confecţioneze jucării cu spiriduşii şi decoraţiuni pentru brad. Zilnic Moş Crăciun îi aşteaptă să-i recite o poezie şi să facă fotografii împreună până în apropierea Ajunului, pe 23 decembrie. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea