Social

#autocar romanesc Ungaria #accident ungaria

MAE: Un roman, printre persoanele decedate in accidentul din Ungaria

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca printre persoanele decedate in accidentul produs aceasta dimineata in Ungaria, in apropiere de punctul de trecere a frontierei Nadlac, se afla si un roman.

“Conform informatiilor preliminare comunicate de catre autoritatile ungare de la fata locului, printre persoanele decedate in urma accidentului se afla si un cetatean român. sase cetateni români raniti au fost transportati la unitațile sanitare din Szeged si Mako.

Autoritatile ungare continua cercetarile pentru a stabili circumstantele producerii accidentului si au confirmat identitatea tuturor persoanelor implicate in accident.

Consulul General al României la Szeged s-a deplasat la locul accidentului si este in legatura permanenta cu reprezentantii politiei ungare si ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arad, care participa la interventie. Reprezentantul oficiului consular român urmeaza sa se deplaseze de urgenta la unitațile medicale menționate, pentru a obtine informatii suplimentare cu privire la starea persoanelor ranite si pentru a acorda asistenta consulara necesara”, anunta MAE.

Sursa foto: digi24

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea