Social

Macovei nu exclude desfiintarea PNA

In plin scandal privind modificarile legilor sistemului judiciar, ministrul Monica Macovei a mai aruncat o bomba. Intr-un interviu acordat postului de radio BBC, ministrul justitiei nu a exclus posibilitatea de a se decide inutilitatea Parchetului National Anticoruptie, in conditiile in care i s-a luat competenta de a mai cerceta parlamentari. Pe de alta parte, 2 "Evenimentul zilei" a publicat, ieri, un raport intermediar al Curtii de Conturi privind modul de cheltuire a fondurilor destinate renovarii Palatului de Justitie.
Faptul ca raportul, desi unul intermediar, dupa cum afirma chiar presedintele Curtii de Conturi, Dan Drossu Saguna, a fost servit 2ui central de catre insusi ministrul Monica Macovei este sustinut chiar de surse din interiorul Ministerului Justitiei, in conditiile in care nici la nivelul secretarilor de stat nu se stia de el. Sa nu uitam ca fostul purtator de cuvant al institutiei, Dan Tapalaga, s-a intors la ziarul "Evenimentul zilei". Documentul nu a fost facut public inca, ceea ce inseamna ca mediatizarea sa incalca legea secretului de serviciu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea