Social

#oferte speciale #Noblesse Interiors

Luxury Lifestyle Fair, prilej cu care Noblesse Interiors si-a rasfatat timp de trei zile invitatii cu oferte speciale la toate produsele din showroom

In perioada 22-24 septembrie, Noblesse Interiors a participat la Luxury Lifestyle Fair, eveniment gazduit de Palatul Noblesse – Lifestyle Palace, in intervalul orar 10:00-23:00 pentru a-i rasfata pe toti iubitorii de design interior cu discount-uri de 25% la toate piesele de mobilier, corpurile de iluminat, placarile si decoratiunile expuse in Showroom-ul Noblesse Interiors.

Luxury Lifestyle Fair si-a deschis portile in perioada 22-24 septembrie la Palatul Noblesse – Lifestyle Palace. In cadrul acestui eveniment exclusivist, alaturi de alte branduri de lux, Noblesse Interiors a incantat invitatii cu cele mai noi si frumoase colectii create de unii dintre cei mai renumiti artizani la nivel international, colectii care au putut fi achizitionate cu un discount de 25% reducere. Invitatii au avut ocazia sa patrunda in Showroom-ul Noblesse Interiors, intr-o atmosfera de poveste, intr-un cadru unic creat de cele mai luxoase articole de mobilier, corpuri de iluminat, placari si decoratiuni, unde au putut atinge, simti si testa produsele Noblesse Interiors pentru a se convinge de calitatea exceptionala a acestora. De asemenea, tot aici au avut sansa sa ii cunoasca pe designerii Noblesse Interiors si afla de la acestia cele mai in voga trenduri 2017.

In fiecare seara de targ vizitatorii au fost asteptati cu cocktail party & candy bar, workshop-uri si networking.

Noblesse Interiors este un proiect al Noblesse Group, initiativa antreprenoriala care activeaza in domeniul industriilor creative si culturale, promovand un stil de viata rafinat. “Add value to your lifestyle” este motto-ul care defineste activitatile tuturor brandurilor din cadrul grupului.

Group-ul Noblesse este format din brand-urile Noblesse Interiors - showroom-uri de mobilier si decoratiuni de lux, Noblesse Academy - cursuri de dezvoltare, biroul de design interior si arhitectura Studio Insign, Asociatia Culturala Noblesse si Palatul Noblesse - Lifestyle Palace. Sediul central al acestui grup este Palatul Noblesse - Lifestyle Palace. Palatul Noblesse este o cladire monument istoric, construita in anul 1881 dupa planurile celebrului arhitect Alexandru Savulescu, fiind prima constructie eclectica din centrul istoric al capitalei. Cladirea reprezinta o adevarata bijuterie arhitecturala si culturala a Bucurestiului, acoperind 135 de ani de existenta reprezentativa. Cladirea a cunoscut mai multe perioade istorice, de la frumusetea aristocrata a perioadei Berkowitz, la Palatul Pionierilor si Soimilor Patriei din sectorul 2 din perioada nationalizarii, la perioada postcomunista si de abandon pana in 2012. In anul 2012 intra in posesia Noblesse Group International, detinator a mai multor branduri, care activeaza in domeniul designului interior si al industriilor culturale. Dupa un proces complex de consolidare, reststaurare a elementelor originale, amenajare interioara si exterioara, cladirea devine ceea ce este astazi: unul dintre cele mai importante centre de cultura, arta si design, un concept unic in Europa.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea