Social

#actor # Mihai Fontino #deces Mihai Fontino

Lumea teatrului a mai pierdut o stea. Actorul Mihai Fotino s-a stins din viata

Marele actor Mihai Fotino a murit luni, la varsta de 83 de ani, la Spitalul Elias din Capitala, unde se afla internat de aproximativ o saptamana, a anuntat medicul Dana Safta, directorul unitatii sanitare.

Misu Fotino a murit dupa o grea suferinta, iar actorul Alexandru Arsinel a marturisit ca in ultima perioada a absentat de pe scena in urma unui accident vascular cerebral.

Informatia a fost confirmata si pe pagina de Facebook a Teatrului National.

"Maestrul Mihai Fotino (Misu Fotino) a incetat din viata, in cursul zilei de azi, la varsta de 83 de ani. In cei peste 50 de ani petrecuti pe scena Teatrului National «I.L. Caragiale» din Bucuresti, artistul a dat viata unor personaje memorabile. Iti multumim, Maestre!" este mesajul postat pe pagina de Facebook a TNB.

Mihai Fotino si-a construit o cariera bogata in teatru, dar si in cinematografie si in televiziune abordand mai ales genul comediei. A debutat la varsta de 6 ani, in anul 1936, in piesa de teatru "Coloniale", iar, din 1952, Mihai Fotino a fost actor la Teatrul Dramatic din Brasov.

Printre cele mai de succes filme in care a jucat se numara "Directorul nostru" (1955), "Telegrame" (1959), "Porto-Franco" (1961), "Codin" (1963), "Politica si delicatese" (1963), "Titanic vals" (1964), "Amprenta" (1967), "Balul de sambata seara" (1968), "Elixirul tineretii" (1975), "Tufa de Venetia" (1977), "Chirita la Iasi" (1987), "Sexy Harem Ada-Kaleh" (2001).

Citeste si:

Andreea Marin alimenteaza zvonurile despre sarcina. Iata gestul care o tradeaza si de ce ascunde faptul ca este insarcinata

Cumparaturi XXX printre vedete! Celebritati pasionate de jucarii erotice

 

 

 

 



Sursa foto: cinemarx.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea