Social

Lucescu revine pe "Camp Nou"

Sahtar Donetk intalneste diseara un nou adversar de prima marime din Europa, echipa spaniola FC Barcelona, chiar in infernul de pe "Camp Nou". Elevii lui Mircea Lucescu, decis sa-i titularizeze pe Flavius Stoican, Cosmin Barcauan, Razvan Rat si Ciprian Marica , au pierdut in prima partida a grupei cu AC Milan, 0-1 pe teren propriu, un meci pe care l-au controlat in mare parte. Tehnicianul roman revine pe arena lui FC Barcelona dupa trei ani, el reusind un rezultat de egalitate, 2-2, cu Galatasaray, intr-o partida pe care a condus-o la pauza cu 2-0. "Barcelona joaca un fotbal minunat si este echipa cea mai in forma din Europa. Stim ca ne va fi greu, dar avem incredere in sansa noastra", a declarat Lucescu pentru postul spaniol TV3. Presa spaniola vorbeste cu respect despre tehnicianul roman, dar il lauda si pe atacantul Ciprian Marica. "Cel mai important jucator al lui Lucescu este Marica, romanul de 19 ani despre care se spune ca seamana mult cu Ronaldo, prin viteza si abilitatea in fata portii. Marica este una dintre cele mai mari promisiuni ale fotbalului romanesc", scrie ABC Dumitru Mitu este anuntat printre titularii lui Panathinaikos Atena, care se va deplasa la Eindhoven pentru meciul cu PSV, in timp ce Lucian Sanmartean, accidentat, nu intra in vederile antrenorului Shum * Adrian Mutu va fi rezerva pentru Chelsea, care primeste pe "Stamford Bridge" pe FC Porto, intr-un meci in care antrenorul Jose Mourinho isi va infrunta fostii elevi, cu care castiga Liga Campionilor in luna mai a acestui an

Programul complet al meciurilor: PSV Eindhoven - Panathinaikos Atena, Rosenborg Trondheim - Arsenal Londra (in grupa E); FC Barcelona - Sahtar Donetk, AC Milan - Celtic Glasgow (in grupa F); Werder Bremen - FC Valencia, Anderlecht Bruxelles - Internazionale Milano (in grupa G); TSKA Moscova - Paris Saint-Germain, Chelsea Londra - FC Porto (in grupa H).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea