Social

Lucescu ii urecheaza pe sefii lui Dinamo

Antrenorul formatiei ucrainene Sahtior Donetk sustine ca echipa campioana nu ar fi ajuns in situatia din prezent daca i se urmau sfaturile.

Chiar daca a declarat ca nu vrea sa se mai amestece prin declaratii in situatia si asa tensionata de la Dinamo, Mircea Lucescu a strecurat o mustrare la adresa conducerii din Stefan cel Mare. Dupa ce a refuzat invitatiile insistente ale actionarilor de a reveni la clubul unde s-a afirmat ca jucator si a avut succese si ca antrenor, „Il Luce" este nemultumit ca parerea sa a fost ignorata de sefii „cainilor".

„Nu mai vreau sa vorbesc, pentru ca o sa ma judece lumea ca de ce ma tot bag eu de aici, din Ucraina. Iar la Dinamo nu ma asculta nimeni, ca daca ma ascultau nu ajungeau in situatia asta. Dar mai bine nu vorbesc, m-as aventura pe un taram pe care nu pot sa-l controlez.

Lumea e preocupata de summit acolo, nu pot sa fac niciun fel de aprecieri", a declarat, ironic, Mircea Lucescu. Readucerea antrenorului Mircea Rednic la echipa risca sa provoace un nou scandal. Actionarul Vasile Turcu a precizat ca jucatorii nu au fost consultati cand s-a luat decizia intoarcerii „Puriului".

Avand in vedere ca Rednic a plecat tocmai din cauza unui scandal in vestiar, exista riscul ca unii dintre jucatorii reprezentativi ai lui Dinamo, in frunte cu portarul Bogdan Lobont, sa plece in vara de la clubul din Soseaua Stefan cel Mare.

Petre: „Nu cred ca mai revin la Dinamo"


Unul dintre cei mai reprezentativi jucatori dinamovisti din ultimii 15 ani, Florentin Petre este sceptic in privinta unei intoarceri la clubul alb-rosu. „Ca jucator, nu cred ca ma voi mai intoarce vreodata la Dinamo. Si nu pentru ca nu vreau eu.

Eu stiu ca sunt fotbalist de echipa nationala, dar e greu sa ajung la Dinamo pentru ca, din cate am vazut, se pune accent pe jucatori tineri , de perspectiva. Eu am plecat frumos de acolo, lumea m-a apreciat si m-a iubit, dar mi-am cam luat gandul de la o intoarcere la Dinamo", a spus Petre, care a vorbit si despre intoarcerea lui Mircea Rednic.

„Depinde numai de el daca va reusi sa se impuna in vestiar dupa ce s-a intamplat la plecare. Eu il cunosc foarte bine, am vorbit de multe ori, stiu ca poate fi si bland, si pretentios cu jucatorii. La un club ca Dinamo, daca nu ai rezultate, nu poti sa stai mult. Nu vreau sa comentez daca s-a facut bine sau rau schimbandu-se de atatea ori antrenorul", a spus Petre.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea