Social

Luccin va fi transferat

Mijlocasul francez al formatiei Celta Vigo, Peter Luccin, va semna un contract pe patru sezoane cu gruparea Atletico Madrid, cele doua cluburi ajungind la un acord.

"As fi vrut ca toata istoria asta sa se termine. Astept acest moment de mai multe luni. Mereu am declarat ca vreau sa joc la Atletico si am facut tot ce era posibil sa-mi realizez acest vis", a afirmat jucatorul francez.

Luccin, agentul sau si reprezentantii clubului Celat Vigo s-au intilnit, joi, pentru negocieri, dar suma de transfer nu a fost data publicitatii.
In ultimele zile, presa sportiva a vehiculat suma de 5 milioane de euro pentru aducerea mijlocasului francez la Atletico. Celta Vigo, care a retrogradat in liga secunda, l-a cumparat pe Luccin in 2001 de la Paris Saint-Germain si mai are datorii catre clubul francez din acest transfer. Conducatorii clubului din Vigo doresc ca Atletico sa preia si aceste datorii, dar oficialii madrileni au refuzat initial.

Mijlocasul Peter Luccin, in virsta de 25 de ani, a fost dorit si de Real Madrid, FC Barcelona si Deportivo La Coruna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea