Social

#Sorin Grindeanu #Liviu Dragnea premier #liviu dragnea

Liviu Dragnea a propus un nou premier. Cine este Sorin Grindeanu

Sorin Grindeanu, presedintele PSD Timis, fost ministru al Comunicatiilor, este noul premier propus de  Liviu Dragnea in urma cu cateva minute.

Sorin Grindeanu, in varsta de 43 de ani, a fost ministru al Comunicatiilor in guvernul Ponta si este actualul presedinte al Consiliului Judetean Timis.
Sorin Grindeanu este absolvent al Universitatii de Vest din Timisoara, Facultatea de Matematica, Sectia Informatica.

Inainte de a fi viceprimar al Timisoarei, a fost preparator si apoi asistent la Universitatea de Vest Timisoara, Facultatea de Sociologie si Psihologie, si apoi director al Directiei pentru Tineret si Sport din Timis.

"Nu mai putem mentine propunerea initiala in aceste conditii"

 

“Referitor la varianta cu Sevil Shhaideh, eu asta am avut in minte pana azi noapte, cand am avut o discutie cu ea si mi-a spus ca a inceput sa primeasca foarte multe mesaje de amenintare cu moartea, si sotul ei, si copiii. Le e frica sa iasa din casa. Mi-a spus ca nu mai poate merge inainte in acest razboi, spunandu-mi ca tot ce a aparut in presa sunt inventii. Faptul ca demnitatea unui om a fost calcata in picioare in acest mod nu poate ramane asa. Mai devreme sau mai tarziu cei care au declansat aceasta campanie trebuie si vor da socoteala. Nu mai putem mentine propunerea initiala in aceste conditii. A trebuit sa decidem daca facem alta propunere. Aici a aparut propunerea colegilor sa fiu eu. Eu am spus in campanie niste lucruri in mod cinstit, ca nu vreau sa obtin o functie fortand o lege de care toate lumea spune ca e neconstitutionala. A trebui sa gasim o solutie cu un coleg care e loial, in primul rand programului de guvernare si partidului, care are capacitatea sa inteleaga ca acel program e indreptat catre romani, care nu merge la Palatul Victoria sa isi creeze acolo un pol de putere. Decizia mea a fost ca noi alegem in continuare obiectivele noastre: bunastare, mai multi bani in buzunarele romanilor, libertatea de a gandi, de a spera, dreptul de a avea un sistem de sanatate bun, de a putea consuma si a se hrani cu produsele din pamantul nostru, de a avea autostrazi, dreptul la o viata mai buna. ..

Am propus colegilor, dupa ce m-am consultat cu dl Tariceanu, si a fost de acord, ca propunerea noastra sa fie dl Sorin Grindeanu". a spus Liciu Dragnea in cadrul conferintei de presa de astazi.

 

In cursul zilei, Liviu Dragnea  a anuntat ca "vom avea o discutie foarte buna, deschisa, cinstita şi profunda in Comitetul Executiv National. Eu optez pentru o varianta buna pentru romani. Astazi, dupa Comitetul Executiv National, preşedintele o sa primeasca raspunsul la solicitarea dumnealui, care va fi intr-un fel sau in altul”.

Liviu Dragnea a obtinut o victorie mare in Parlament in fata presedintelui Klaus Iohannis. Legea celor 102 taxe a fost trecuta la foc automat dupa solicitarea de reexaminare a presedintelui tarii.

“Rar mi-a fost dat sa vad o asemenea incrancenare asupra unei legi. S-au incrancenat desi au votat-o. Sa nu mai planga nimeni pe spatele TVR-ului. Sa nu se mai caciuleasca in fiecare an. Procesul de restructurare necesar din TVR nu trebuie sa inceapa prin darea oamenilor afara. Aceasta lege face bine romanilor care nu mai vor sa fie umiliti. E un program de birocratizare reala. Nu mai e nicio piedica ca aceasta lege sa nu fie promulgata rapid de presedinte. Aceasta lege va intra in vigoare. Fiecare se face de ras cum vrea. ", a spus Dragnea.

Sursa foto: PRESSALERT.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea