Social

#litoral #cazare #litoralul pentru toti #mare

Litoralul pentru toti, o afacere excelenta pentru toata lumea

Programul "Litoralul pentru toti" este o afacere profitabila atat pentru turisti, cat si pentru hotelieri. Numai in statiunea Mamaia sunt deja 7 hoteluri cu o rata de ocupare de 100%, anunta digi24.ro.

Litoralul pentru toti debuteaza pe data de 1 septembrie si de desfasoara intreaga luna, cu posibilitate de prelungire si in luna octombrie, daca vremea este buna. Preturile de cazare sunt mai mici decat in sezon, lucru care a contat cel mai mult pentru turistii cu buget limitat de vacanta. Un sejur de 6 zile la un hotel de 3 stele costa in jur de 850 de lei, fata de 1400 de lei cat costa in timpul sezonului.

Hotelierii se lauda ca au preturi cu 40-50% mai mici pe parcursul programului Litoralul pentru toti si sunt bucurosi ca vor avea clienti chiar si dupa incheierea sezonului estival. Pana acum, peste 3000 de romani si-au rezervat un loc la hotel prin programul Litoralul pentru toti, insa rezervarile mai pot fi facute si in urmatoarele saptamani.

Conform purtatorului de cuvant al Asociatiei Patronale Mamaia, Anca Nedea, Litoralul pentru toti este un program avantajos pentru toata lumea, mai ales ca reducerea preturilor nu afecteaza calitatea serviciilor oferite de hotelieri.

Sursa foto: travelsmartblog.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea