Social

#programul litoralul pentru toti #septembrie #litoralul pentru toti #cazare litoral

Litoralul pentru toti 2012: Cat costa 6 nopti de cazare la mare in luna septembrie

Tarifele practicate in statiunile de pe litoralul romanesc prin programul "Litoralul pentru toti" (2 septembrie-1 octombrie 2012) vor avea aceleasi valori ca si in 2011. Preturile pentru sase nopti de cazare la hoteluri de 1-5 stele variaza intre 179 si 549 de lei.

Un pachet la un hotel de o stea costa 179 de lei (fara mic dejun). Daca opteaza pentru cazare la o unitate hoteliera de doua stele, turistii vor scoate din buzunar 209 lei (fara mic dejun), respectiv 279 de lei (cu mic dejun). In cazul hotelurilor de trei stele, tarifele sunt de 240 de lei (fara masa de dimineata) si 379 de lei (mic dejun inclus)

Sase nopti de cazare la un hotel de patru stele, cu mic dejun inclus, costa 439 de lei, iar la cinci stele pretul unui pachet este de 549 de lei.

Turistii pot apela si la pachete all inclusive. Un pachet de cinci nopti la all inclusiv costa 695 de lei la un hotel de trei stele, 795 lei la patru stele si 895 de lei la cinci stele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea