Social

# bac bucuresti # bac liceu #Bac 2017 #rezultate bac

Liceul in care nimeni nu a mai luat Bacalaureatul de 7 ani!

Procentul celor care au luat Bac-ul anul acesta a crescut, ajungand la putin peste 71% insa, ca in fiecare an, exista licee unde rata de promovare este foarte mica, spre nula. Este cazul unui liceu dintr-o comuna din Timis unde elevii care ar fi trebuit sa dea examen nici macar nu s-au prezentat la probele orale si scrise. 

Este vorba despre Liceul Tehnologic Agricol din comuna Ortisoara, din judetul Timis, unde 9 elevi ar fi trebuit sa sustina examenul in aceasta vara. Niciunul dintre acesti elevi nu s-a prezentat la probele scrise ale examenului. Nu este prima isprava de acest gen a absolventilor din comuna cu putin petse 4000 de locuitori. Si in anii trecuti, de asemenea, liceul a devenit celebru dupa ce niciun absolvent de clasa a XII-a de aici nu a reusit sa promoveze examenul de Bacalaureat.

Pe de alta parte, la nivel national, 97 de elevi au obtinut la aceasta sesiune de vara media 10 la examenul de Bacalaureat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea