Social

#showroom lem's #mobila lem's #lems #mobila

Lem’s a deschis un nou showroom. Afla unde

Lemet, unul dintre cei mai mari producatori de mobila la nivel national, a deschis recent un nou magazin Lem’s in Alba Iulia. Magazinul se afla pe bulevardul Ferdinand, vizavi de gara, si masoara 600 de mp de showroom. Acesta, ca toate magazinele de mobila ale Lemet care opereaza sub brandul Lem’s, este amenajat la un standard unic vizual si de calitate.

Investitia necesara pentru deschiderea magazinului Lem’s din Alba Iulia este de 1 milion de lei.

Prezenta Lem’s in Bucuresti si in urbanul mic

Lem’s este prezent in Capitala cu 6 magazine, dintre care 4 sunt proprii si 2 in franciza, iar suprafata totala de showroom din Bucuresti masoara peste 6000 de mp. Cea mai generoasa suprafata o are magazinul Lem’s situat in Vulcan Value Center, care se intinde pe doua nivele si masoara 2000 de mp. Investitiile in magazinele Lem’s din Capitala depasesc 10 milioane de lei doar in ultimii ani. Restul tari ramane insa la fel de interesant, politica de extindere a retelei luand in considerare urbanul mijlociu si mic. Exemple in acest sens sunt orase ca Videle sau Rovinari.

„Fie ca e vorba de cele 6 magazine din Bucuresti sau celelalte 80 de magazine magazine Lem’s din Romania, toate trebuie sa se intinda pe suprafete mari, spatii necesare pentru expunerea intregii game de de mobilier a Lemet. Din 2009 si pana in prezent oferta Lem’s a crescut de la aproximativ 900 de corpuri de mobilier, la peste 10.000” declara Adrian Rizea, director comercial Lem’s.

Investitii de 5,5 milioane de lei in reteaua de magazine de mobila Lem’s in primele 6 luni din 2015

in primele 6 luni din 2015, investitiile Lemet in reteaua de magazine Lem’s se ridica la peste 5,5 milioane de lei. Cu magazinul din Alba Iulia, reteaua Lem’s ajunge la o suprafata totala de retail, la nivelul intregii tari, de aproximativ 70.000 de mp.

„Cresterile constante pe care Lem’s le-a inregistrat in anii din urma sunt datorate investitiilor in retea, dar si investitiilor in inovatie. in industria mobilei, inovatia inseamna tehnologii si utilaje, materiale, design si, in final, produse de mobilier cu valoare adaugata mare”, declara Alexandru Rizea, director general Lemet.

Lem’s: Reduceri de pana la 40% si mobilier in rate fara dobanda

Lem’s ofera clientilor un plan de achizitie cu carduri sau prin creditare. Partenerii Lem’s in aceasta directie sunt UniCredit Consumer Financing IFN prin finantare a produselor direct in magazine, bancile Raiffeisen si Transilvania. Acest tip de finantare ocupa aproximativ 10 procente din business-ul Lem’s. Pana pe 30 august, magazinele Lem’s propun clientilor reduceri de pana la 40% la toate gamele de produse.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea