Social

#despartire #certuri #laurette #despartire Laurette #Laurette copil

Laurette s-a despartit de logodnicul sau

Frumoasa mulatra Laurette a marturisit ca este din nou singura. Vedeta a plecat in urma cu cateva zile de acasa impreuna cu fetita sa de doar un an, pe care o are impreuna cu Mihai, fostul sau logodnic.

Laurette a declarat ca relatia sa cu Mihai, logodnicul sau, cu care era impreuna de cinci ani, nu mai mergea de aproape un an, insa au hotarat sa stea impreuna de dragul copilului.

"Da, am plecat cu copilul de acasa. De un an nu ne mai intelegem, am stat de dragul fetitei pana acum, dar ne certam la cutite", a marturisit Laurette, pentru "Click".

Tanara mulatra a dezvaluit, de asemenea, ca deja nu mai locuieste cu logodnicul sau, insa nu a dorit sa spuna care au fost motivele ce au dus la aceasta despartire.

"Am inchiriat un apartament in Pipera. Cheltuielile noastre le plateste el. Poate oricand sa-si vada fetita. Problemele noastre n-au pornit nici de la bani, nici de la femei", a spus Laurette.


Sursa foto: expresspress.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea