Social

#poza bebelus #a nascut laura cosoi #laura cosoi

Laura Cosoi a nascut! Prima imagine cu bebelusul

Laura Cosoi a devenita mamica. Vedeta a adus pe lume o fetita, la doar cateva zile dupa ce familia si prietenii i-au organizat o mica petrecere de tip "Baby shower".

 

Actrita Laura Cosoi in varsta de 36 de ani si omul de afaceri Cosmin Curticapean (40 de ani) au devenit parinti in aceasta dimineata. Actrita a impartasit bucuria pe Facebook, unde a facut publica prima imagine cu bebelusa si a dezvaluit ca se va numi Rita!

"A fost un fel de 'pre baby party', pentru ca nu mi-am dorit o petrecere clasica de 'baby shower'. Nici eu, nici Cosmin nu vrem ca prietenii nostri sa cheltuiasca inutil pe tot felul de lucruri care, poate, nici nu ne vor folosi vreodata. Vom vedea treptat ce avem nevoie si sunt convinsa ca ne vom descurca. Curtea casei noastre s-a umplut de flori si lumanarele, de oameni fericiti, de copii si ganduri bune pentru cea mai mica dintre noi si atat de asteptata", a povestit Laura Cosoi pe blogul personal.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea