Social

#examen #examen definitivat #subiecte gresite

La examenul de definitivat s-au dat subiecte gresite

La examenul de definitivat din acest an, candidatii au primit subiecte gresite. In programa scolara, basmul cult nu era prevazut, iar subiectul a trebuit sa fie schimbat cu unul nou.


Examenul de definitivat 2012


Profesorilor li s-a cerut sa scrie despre basmul cult, desi acest subiect nu facea parte din programa examenului de definitivat. Ulterior, subiectul a fost inlocuit cu un altul: realizarea unui eseu. Din cauza acestui incident, examenul s-a prelungit cu o ora.

Cu toate acestea, potrivit Ministerului Educatiei, modificarile nu au afectat substantial analiza. Initial, candidatii la examen ar fi trebuit sa prezinte particularitatile de constructie ale unui personaj dintr-un basm cult. Dupa schimbarea subiectului, cerinta era sa se prezinte particularitatile de constructie ale unui personaj, mai explica ministerul. Ministerul Educatiei a mai spus ca niciun candidat nu a fost prejudiciat de reformularea acestui subiect.

Sursa foto: evz.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea