Social

La Davos se discută viitorul lumii

For
umul economic mondial (WEF) şi-a deschis ieri lucrările în staţiunea elveţiană de schi Davos, avand o agendă de lucru extrem de bogaată. Cu toate că tema oficială a reuniunii a fost proclamată încălzirea globală, cele mai interesante discuţii se vor derula în jurul subiectelor legate de "petroeconomic" - cu accent pe creşterea influenţei politice a ţărilor exportatoare de "aur negru". Conferinţa va dura pană la 28 ianuarie. Printre cei 2.400 de delegaţi, figurează 24 de şefi de stat, 85 de miniştri, 24 de ambasadori , 85 de lideri de organizaţii internaţionale, 22 de autorităţi religioase şi peste 800 de conducători de companii industriale. Conform programului, discursul inaugural urma să fie citit de cancelarul german Angela Merkel . (continuarea in Curentul )
  •   2007-01-25
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Cat de mult iti folosesti puterea de cumparator?

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.