Social

#pas cu pas iohannis # carte klaus iohannis #alegeri 2014 #klaus iohannis

Klaus Iohannis se vinde ca painea calda! Ce record a batut presedintele ales

Klaus Iohannis castiga in continuare simpatia romanilor, desi au trecut aproape doua saptamani de la alegerile prezindentiale. El a reusit sa adune la un targ de carte mii de oameni si sa epuizeze si tirajele din online. 

Volumul autobiografic "Pas cu pas", scris de presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a fost besteller absolut la Targul International Gaudeamus, fiind vândut, in cele trei zile in care a fost disponibil la standul editurii unde a fost publicat, in 7.912 exemplare. De altfel, primul tiraj a fost epuizat in ziua lansarii, asa ca a fost nevoie de suplimentarea sa. 

Dar succesul celui mai popular presedinte al romanilor nu s-a oprit aici. De asemenea, pe site-urile unde a fost disponibi, volumul s-a vandut vazand cu ochii. De pilda, site-ul elefant.ro a vandut 2.000 de exemplare ale cartii. Pe TeamDeals.ro, site de reduceri colective, unde "Pas cu pas" s-a aflat la reducere, oferta a fost epuizata in doar cateva ore. Acelasi lucru s-a intamplat si dupa ce oferta a fost reinnoita pe TeamDeals.ro. Singura varianta in care volumul "Pas cu pas" mai este disponibil pe site-ul de reduceri este la pachet, impreuna cu alte carti de succes despre lideri si leadership. 

Puteti consulta oferta aici.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea