Social

"Kate va fi regină - dar nu încă"

" Wi
lliam este desigur ataşat de această fată splendidă", adaugă el, deşi o ceremonie de căsătorie la Wesminster Abbey nu va avea loc curand. Zvonuri despre iminenta logodnă a prinţului William cu Kate Middleton s-au răspandit totuşi în întreaga lume. "În această săptămană am fost sunat din SUA, Noua Zeelandă şi Canada. Toată lumea voia să ştie cu disperare cand va fi făcut anunţul", spune Arthur Edwards, care adaugă: "Le-am spus. Calmaţi-vă şi încă nu vă urcaţi în avion". Zvonurile au început de la un anunţ al unui ziar de duminică, în care se scria că regina ar fi invitat-o pe Kate pentru a petrece Crăciunul la Sandringham, iar ea ar fi refuzat. Nimeni nu refuză un Crăciun cu familia regală. S-a spus că prietena prinţului ar fi fost escortată de la un night club din Londra de ofiţeri în uniformă, aflandu-se sub protecţie regală. De fapt, ofiţerii s-au aflat acolo pentru William, după ce o mulţime de paparazzi s-au adunat în afara localului. Prinţul William vrea o căsătorie la 28-30 de ani. "Prinţul nu este grăbit. În Noua Zeelandă, în urmă cu 18 luni, Wills mi-a spus mie că se gandeşte că perioada între 28 şi 30 de ani este cea mai bună varstă pentru căsătorie. Nu văd ce l-ar face să-şi schimbe părerea", mai spune Arthur Edwards. "Într-adevăr, stafful prinţului Charles mi-a spus acelaşi lucru... îmi pare rău că pot dezamăgi pe cineva, dar William are prea multe de făcut anul acesta", adaugă cel care face mărturii în "The Sun". Prinţul William şi fratele său, prinţul Harry, vor să organizeze un concert grandios pe Wembley Stadium, în memoria mamei lor, prinţesa Diana, la împlinirea a zece ani de cand aceasta nu mai este. Născută la 9 ianuarie 1982, Catherine Elizabeth (Kate) Middleton este prietena prinţului William. Ei s-au cunoscut la Universitatea St. Andrews, în 2001.
  •   2007-01-11
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Efectele dependentei dintre cumparatori si vanzatori

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.