Social

# ruxandra tutuianu #adrian tutuianu

Jenant! Fiica unui deputat PSD, limbaj de cartier la adresa protestatarilor

Reactiile din mediul virtual vizavi de ce se intampla in aceste zile pe plan politic sunt vehemente. Mai ales tabara "acuzatilor", raspunde dur la adresa sutelor de mii de oameni care au iesit in strada pentru a se exprima impotriva masurilor actualului Guvern.

Ruxandra Țuțuianu, fiica deputatului PSD Adrian Țuțuianu, șeful comisiei de monitorizare a activității SRI și, de asemenea, șeful PSD Dâmbovița, își manifestă pe Facebook „scârba” față de protestatarii care ies seară de seară în Piața Victoriei pentru a manifesta împotriva Guvernului, scrie Aktual24.ro, citat de Digi24.ro.

„Dacă tot ieșiți ca oile în Piața Victoriei, cu toate că nu-mi pasă câtuși de puțin de urletele voastre prost informate, îmi pasă de ce văd că lăsați în urmă! Nu e de mirare că ieșiți ca în junglă, sunteți un haos desăvârșit! ADUNAȚI-VĂ MIZERIILE, STICLELE, HÂRTIILE, MÂNCAREA DE PE JOS! Ajung bătrânii să strângă după voi! Mi-e scârbă!”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea