Social

#joburi europa #europa #locuri de munca #locuri de munca strainatate

Iti cauti de munca? Sunt puse la bataie joburi in Europa si cu 43.000 de euro pe an!

Franta, Irlanda, Norvegia si Germania recruteaza medici stomatologi, asistenti medicali, doctori veterinari, ingineri sau bucatari. Salariile oferite depasesc, in unele cazuri, 40.000 de euro pe an.

Astfel, Germania ofera, prin reteaua Eures, 50 de posturi de asistent medical pentru spitale, azile si institutii medicale. Angajatorul ofera un salariu de 11,22 euro pe ora, asigurare sociala, asigurare de sanatate si un curs lingvistic in Romania, finantat de companie.

Doua posturi de specialisti IT si unul de inginer software, platite cu 32.000 de euro pe an, sunt disponibile in Irlanda, informeaza Mediafax. Pe langa diploma IT, o conditie esentiala este sa vorbesti la perfectie limba engleza.

O ferma din sud-vestul Norvegiei care produce lapte, carne de bovine, porcine si ovine angajeaza un veterinar pe care il plateste cu 24 de euro brut pe ora si caruia ii ofera si o locuinta si o masina de serviciu si este dispus sa plateasca si cheltuielile de deplasare in Norvegia. Candidatul trebuie sa fie absolvent de Medicina Veterinara si sa stie sa conduca un tractor!

Tot in Norvegia, mai sunt vacante posturi de bucatar preparate indiene sau a la carte. Salariul ajunge la 43.000 de euro brut pe an.

Sursa foto: confessionsofasoberessexgirl.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea