Social

Iranul îşi reafirmă intenţiile nucleare

Iran
ul a transmis un mesaj limpede Organizaţiei Naţiunilor Unite afirmand că nu va da înapi în chestiunea programului nuclear. Preşedintele Iranului, Mahmoud Ahmadinejad a comparat succesul ţării sale în tehnologia nucleară cu un tren fără class ="xirtireh" href="http://www.acasa.ro/ frane " title="frane">frane care nu poate da înapoi. Unul dintre oficialii ministerului iranian de externe a declarat că ţara e pregătită pentru orice situaţie, chiar şi pentru război. Declaraţiile survin înaintea unei întalniri a ONU la care ar urma să fie discutată posibile noi sancţiuni pentru Iran, care refuză să renunţe la programul nuclear. Ministrul de externe al Statelor unite, Condoleezza Rice, a declarat că este pregătită să aibă o întalnire cu oficialii iranieni, daca Teheranul pune capăt procedurilor de îmbogăţire a uraniului. (continuarea in BBC Romanian )
  •   2007-02-26
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: De ce ai cumpara un smartphone? (partea a II-a)

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare


Citeste pe Romaniatv

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Cat de mult iti folosesti puterea de cumparator?

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii