Social

#Ioan Gyuri Pascu deces #Ioan Gyuri Pascu a murit #ioan gyuri pascu

Ioan Gyuri Pascu a murit!

Ioan Gyuri Pascu, fost membru al grupului Divertis, a murit in aceasta dimineata in locuinta sa din Capitala, scrie Mediafax. Potrivit primelor informatii, actorul ar fi suferit un infarct. Actorul suferea de diabet.

Serviciul de urgente SMURD a fost apelat luni dimineata (26 septembrie), in jurul orei 4.00, a declarat un reprezentant al serviciului medical, la Digi 24. Ioan Gyuri Pascu a murit dupa ce medicii au operat manevre de resuscitare timp de aproap edoua ore. Decesul a fost declarat in jurul orei 6.00

Disparitia artistului a fost confirmat si de coordonatorul SMURD Bucuresti, medicul Bogdan Oprita.

 "Două echipaje SMURD s-au deplasat la fata locului. Este vorba despre un stop cardiorespirator iresuscitabil", a declarat coordonatorul SMURD Bucuresti, medicul Bogdan Oprita,  pentru Agerpres.

Ioan Gyuri Pascu, nascut pe 31 august 1961, la Agnita, a fost muzician si actor, membru al grupului de umor Divertis, din anul 1987. S-a lansat in cariera muzicala in anul 1982 si de atunci a abordat diverse stiluri muzicale, printre care pop, rock, blues, reggae.

A cantat impreuna cu grupurile The Blue Workers, Pacific. A lansat mai multe albume muzicale, printre care se numara "Mixed grill" (1993), "Masina cu jazzolina" (1994) si "Ganduri nevinovate" (1997).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea