Social

#capuse #caldura #spitalizare #hotarari #dezinsectie #tratament anticapusa

Invazie de capuse in Capitala

Din cauza temperaturilor ridicate din ultima vreme, au iesit la iveala si amenintatoarele capuse. Doar in cateva zile, zeci de bucuresteni au ajuns la spital in urma muscaturilor acestor insecte.

Din pacate, nu se pot lua masuri in aceasta privinta, deoarece dezinsectia nu se poate realiza mai devreme de luna mai, potrivit unei hotarari a Consiliului General al Capitalei in care se precizeaza ca singurele luni in care se poate face dezinsectia sunt mai, iunie si septembrie.

"Pentru ca a venit mai devreme caldura, este normal sa pot aplica tratamentul anticapuse mai devreme, insa nu pot face acest lucru, pentru ca, daca il voi aplica, va fi imputat la primul control al Curtii de Conturi, pentru ca am inceput o prestatie in afara legii. Asociatia primarilor de sector deja lucreaza la cateva materiale, inclusiv la aceasta situatie, astfel ca pe noua ordine de zi din aceasta luna sau din luna mai sa aducem modificari hotararii Consiliului General, care ne da ca termen numai trei luni ca sa aplicam tratamentul anticapuse. Trebuie facut un amendament la hotarare", a explicat primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

Sursa foto: gorjeanul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea