Social

Invadarea Irakului, "o catastrofă"

Cei
mai mulţi dintre conducătorii pe care Kofi Annan i-a întalnit în recentul său turneu în Orientul Mijlociu au resimţit invadarea Irakului de către SUA şi implicaţiile ei drept o "adevărată catastrofă" pentru regiune. El a făcut această declaraţie la revenirea la New York la o întalnire cu jurnaliştii, după călătoria de două săptămani în zonă. Dacă unii lideri apreciază că SUA trebuie să rămană în Irak pană cand situaţia se ameliorează, alţii, precum cei din Iran, s-au pronunţat pentru plecarea imediată a forţelor americane, a spus el. După ultimul său turneu în calitate de secretar general al ONU, Annan a declarat că "cei mai mulţi dintre conducătorii cu care am vorbit au perceput invadarea Irakului şi consecinţele ei ca o adevărată catastrofă. Ei cred că aceasta a destabilizat regiunea".
  •   2006-09-15
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Efectele dependentei dintre cumparatori si vanzatori

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.