Social

#clasa pregatitoare copii #ecaterina andronescu #elevi #clasa pregatitoare

Introducerea clasei pregatitoare a afectat peste 9.000 de elevi

Introducerea clasei pregatitoare in sistemul de invatamant a afectat peste 9.000 de elevi, a anuntat, luni, Ecaterina Andronescu.

"Introducerea clasei pregatitoare a afectat serios sistemul de invatamant. In prezent, peste 9.000 de elevi invata in conditii improprii, iar alti 3.000 din clasa I au fost afectati prin mutarea in alte spatii decat cele destinate acestui nivel de pregatire", a declarat ministrul cu ocazia deschiderii unei noi gradinite in Sectorul 3 al Capitalei.

In ceea ce priveste deficitul de cadre didactice, Ecaterina Andronescu spune ca angajarile din sistem au fost afectate si de blocarile de posturi din 2009.

Cu acelasi prilej, ministrul Educatiei le-a recomandat parintilor "sa mai faca copii, pentru ca gradinite avem". "Faceti copiilor fratiori, pentru ca avem gradinite moderne pentru ei", le-a spus Andronescu parintilor prezenti la inaugurarea gradinitei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea