Social

#iiccj #prm #vot uninominal #suspendare #pronuntare

Instanta suprema a ramas in pronuntare pe suspendarea uninominalului

Inalta Curte de Casatie si Justitie a ramas, marti, in pronuntare in procesul in care PRM contesta decizia Curtii de Apel Bucuresti, care le-a respins cererea de suspendare a Hotararii de Guvern privind delimitarea colegiilor uninominale .

Printr-o decizie a instantei favorabila PRM, s-ar ajunge la suspendarea hotararii privind delimitarea colegiilor uninominale si, implicit, la amanarea alegerilor pe baza sistemului de vot uninominal , declara liderii acestui partid citati de Newsin. "Alegerile, asa cum au fost ele preconizate de actualul Guvern, nu mai pot avea loc. In aceste conditii, exista un impas care va duce la amanarea alegerilor. Daca hotararea privind delimitarea colegiilor uninominale este suspendata, atunci Parlamentul, care poate sa mai functioneze trei luni, nu mai poate forma in acest timp alte colegii. A doua posibilitate este amanarea votului uninominal pentru legislatura urmatoare", a declarat vicepresedintele PRM, Lucian Bolcas .

  •   2008-11-11
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras: Sfaturi pentru tinerii care isi incep activitatea profesionala

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Efectele dependentei dintre cumparatori si vanzatori

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.