Social

# puburi bucuresti # la trenulete pub #chelneri trenulete #baruri bucuresti #unde mancam

Inedit. Localul din Romania unde nu te servesc chelnerii, ci trenuletele electrice

Mihai Craciun este barbatul care a avut geniala idee de a deschide un local in care comenzile sa fie preluate de trenulete electrice si, alaturi de sotia lui si inca un asociat, a reusit sa puna bazele unei afaceri inedite.

Dupa ce recesiunea financiara i-a afectat prima afacere - un magazin cu trenulete electrice pe care il deschisese in 2003 - si l-a obligat sa o inchida, fostul programator a inceput sa puna la punct sistemul prin care jucariile lui preferate sa suplineasca angajatii dintr-un local.

Fiecare masa din La Trenulete Pub poarta numele unei statii, iar "chelnerii" de jucarie opresc in fiecare statie pentru a prelua comanda - un cartonas cu numele produsului pe care il doreste clientul si apoi o aduce, tot pe sine. Totul este atent controlat si disimuleaza transporturile feroviare reale, trenurile oprind la semafoare si in intersectiile in care se intalnesc.

Desi Mihai Craciun a avut aceasta idee inca de acum 10 ani, nu a vrut sa o vanda pentru ca nu a primit un pret convenabil. Fostul programator intentioneaza sa isi extinda afacerea la nivel national, iar momentan deja pune la cale deschiderea unei terase.

Adresa La Trenulete Pub este Bulevardul Barbu Vacarescu Nr. 164, localul fiind amplasat in incinta Hotelului Caro. Preturile de aici variaza intre 6 lei pentru o apa plata, respectiv 20 pentru un cocktail sau un milkshake. La capitolul mancare, proprietarii se gandesc sa introduca si un meniu, pentru ca momentan nu au decat snacksuri.

Foto:turnulbabel.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea