Social

#salarii #parlamentari #salarii parlamentari #bani parlamentari

Incredibil! Iata cat de putin munceste un parlamentar, dar cat de multi bani castiga

Un ultim raport al activitatii parlamentarilor arata ca, in jumatate de an, deputatii si senatorii au petrecut, in medie, doar 104 ore la serviciu, spre deosebire de un om obisnuit care intr-o singura luna lucreaza nu mai putin de 176 de ore!

In orele petrecute in plen sau in comisii, parlamentarii au dezbatut si au votat proiecte de legi, Ordonante ori au sustinut declaratii politice.

Potrivit raportului, publicat de realitatea.net, majoritatea parlamentarilor parasesc Capitala inca de miercuri pentru a se deplasa in teritoriu. Conform programului oficial, aici alesii ar trebui sa aiba activitate in circumscriptiile electorale, pentru a-si consulta alegatorii. Cu toate acestea, presa a relatat, in numeroase randuri, ca birourile parlamentarilor din teritoriu nu sunt deschise pentru audiente.

Pentru activitatea lor parlamentara, deputatii si senatorii primesc lunar o indemnizatie de cel putin 5.000 de lei. Iau acesti bani inclusiv in perioada vacantelor parlamentare, doua luni de zile in timpul verii si o luna in timpul iernii.

Sursa foto: lideruldeopinie.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea