Social

Incepe repetitia pentru Mondiale

Ronaldinho , Adriano, Kaka, Riquelme, Zanetti, Kahn, , Charisteas, Zagorakis sau Nakata sunt cateva dintre vedetele care, incepand de astazi, joaca la "minimondial".

De azi si pana la 29 iunie, Germania face repetitie generala pentru Mondialul din 2006, gazduind Cupa Confederatiilor . Supranumit "Festivalul campioanelor" sau "Minimondialul", turneul reuneste 8 echipe: reprezentanta tarii gazda (Germania), (Brazilia), vicecampioana Americii de Sud (Argentina), campioana Europei (Grecia), cea a Americii Centrale si de Nord (Mexic), a Asiei ( ), a Africii (Tunisia) si a Oceaniei (Australia).

TESTE. Desi o parte dintre vedetele celor opt formatii a refuzat convocarea, ii va aduce totusi in Germania pe Ronaldinho, Kaka, Adriano, Kahn, Ballack , Riquelme, Aimar, Zanetti, Zagorakis, Charisteas sau Nakata. Partidele se vor desfasura in cinci orase: Frankfurt, Hanovra, Koln, Leipzig, Nuremberg, iar organizatorii vor avea prilejul sa testeze dispozitivele de securitate care urmeaza sa asigure "linistea" la Mondiale. In plan sportiv, competitia ar putea oferi un nou duel intre Argentina si Brazilia, in semifinale sau finala. Deocamdata este certa o alta mare confruntare , cea de maine dintre campioana mondiala , Brazilia, si cea europeana, Grecia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea