Social

#terase #fatada # fatade bucuresti # legea privind reabilitarea fatadelor

Incepe reabilitarea fatadelor. Afla daca vei primi ajutor de la primarie

Legea privind reabilitarea fatadelor si teraselor care prezinta pericol public va fi promulgata prin decret prezidential , semnat luni de presedintele Traian Basescu. Unii dintre proprietarii de case cu fatade insalubre ar putea primi ajutoare de la Primarie.

Autoritatile locale urmeaza sa evalueze cladirile cu probleme si sa informeze proprietarii asupra obligatiilor ce le revin pentru reabilitatea cladirilor.

Prevederile legii nu se aplica in cazul cladirilor expertizate tehnic si incadrate in clasa I de risc seismic , celor reabilitate termic si celor clasate sau in proces de clasare ca monumente istorice, potrivit Adevarul.ro.

Primariile trebuie sa analizeze cladirile pana la sfarsitul lunii septembrie. Proprietarii cu venituri sub 1.500 de lei vor primi ajutor de la primarie pentru reabilitarea caselor, potrivit EVZ.ro.

In Bucuresti, aproximativ 280 de imobile administrate de Municipalitate sunt clasificate " monument istoric in stare avansata de degradare", "imobil cu structura afectata si in pericol de prabusire" sau "autodemolat partial sau total".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea