Social

#oameni evacuati #Bluecut #incendiu devastator #california #incendiu

Incendiu devastator! Peste 82.000 de persoane, evacuate

Peste 82.000 de persoane au fost evacuate din cauza unui incendiu devastator, ce a izbucnit intr-o zona montana din California. Incendiul s-a raspandit rapid pe o suprafata de 6.070 hectare de teren, punand in pericol vietile oamenilor.

Peste 700 de pompieri se lupta pentru a tine flacarile sub control. Incendiul din zona Pasul Cajon este cel mai recent dintr-o serie de incendii care au parjolit peste 121.000 de hectare de teren in vestul Statelor Unite.

Incendiul, de numit Bluecut, a izbucnit in apropiere de autostrada Interstate 15, principala sosea care face legatura intre Las Vegas si Los Angeles si a dus la inchiderea partiala a autostrazii. Incendiul a determinat autoritatile sa evacueze locuitorii din zona, potrivit mediafax.ro.

Guvernatorul statului California, Jerry Brown, a decretat stare de urgenta in comitatul San Bernardino din cauza incendiului Bluecut, fapt ce permite agentiilor statale sa vina in sprijinul autoritatilor locale.

Sursa foto: express.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea